Despre noi

E-VINUL.RO e mai mult decât un simplu magazin online

Să ne cunoaștem

Cititor scriitor de cuvinte curios fără leac. Jurnalist profesionist din 1993 (Mediafax, Ziua, Ziarul de Cluj, Gardianul). Activist pentru produsele și cultura de tradiție autohtonă din 2005 (inițiator al „Revoluției Pleșcoi” și al demersurilor care au dus la adoptarea, în 2019, a Legii pentru declararea Zilei naționale pentru gastronomia și vinurile din România).

Cred în puterea cuvântului scris. Probabil că “o imagine face cât o mie de cuvinte” – dar asta numai dacă ai văzut-o! Altminteri, ca să ne înțelegem între noi și ca să transmitem ceva consistent, avem nevoie de cuvintele care ne ordonează, ne concentrează și, în final, ne reprezintă.

Iubitor de vinuri bune (fondator al revistelor Connaisseur și Vinul.ro). Educator în vin. Amator de gastronomie care unește și dă identitate, încrezător că “poți înțelege cultura unui popor privind prin ușile întredeschise ale bucătoriilor”. Am păreri.

 

CEZAR IOAN

Comunicator de vin, fondator și jurnalist Vinul.ro

De ce să îți faci abonament

E-vinul.ro e mai mult decât un simplu magazin online

Deși de pe e-vinul.ro se poate comanda un vin ca de pe orice alt site, noi încurajăm abonamentele și ne bucuram de fiecare data cand cineva se alatură comunității devenind abonat. Împreună suntem mai puternici și putem face mai multe pentru noi dar și pentru alții.

Vinul.ro cultivă relațiile directe cu producatorii și ne dorim ca construim relații pe termen lung. Suntem o echipa de 12 experti care ne pricepem la vin, dar nu ne dam prețioși și te ajutăm să descoperi vinuri noi, pe care nu le găsești peste tot. Cand îți faci un abonament sau comanzi un vin de pe site ai garanția ca cineva care se pricepe l-a testat și îl recomandă țin cunoștintă de cauză.

Aici vei găsi vinuri cu personalitate de la crame care poate nu au posibilitatea și nici dorința de a accesa marele retail, dar care au în spate un concept și o filozofie de a produce vinuri de calitate, cu amprenta soiului și a zonei din care provin.

Ca abonat vei avea acces la degustări exclusive, vizite la cramele partenere și tururi private.

In plus vei fi permanent la curent cu inițiativele noastre și poti participa la licitații de vinuri unice, sau diverse cauze cu scopuri de binefacere, precum și întâlniri în viața reală. Vei face parte dintr-o comunitate activă de pasiunați ai vinului.

Credibilitate

Ști cine sunt cei 12 curatori care fac recomandările și gazdele tale. Ei sunt experți dar nu dau lecții, ci te ajută să descoperi.

Avantaje unice

Abnații primesc automat un discount la produsele incluse in abonament, livrare gratuită, invitații la degustări private, vizite la crame și alte beneficii.

Calitate

Aici găsești rarități pentru cunoscători de la cunoscători, pe care le poti incerca având garanția unui vin de calitate.

Comunitate

Faci parte dintr-o comunitate activă de pasionați ai vinului. Impreună sustinem micii producători și ne inmplicăm in cauze nobile.

Curatorii de Vinuri

Cunoscători prietenoși și fără ifose

Cezar Ioan

Cezar Ioan

Jurnalist Vinul.ro

Marian Timofti

Marian Timofti

Somelier

Razvan Stoenescu

Razvan Stoenescu

blogger

Mirela Mateescu

Mirela Mateescu

WSET Level 3 Certificate

Laurentiu Horodnic

Laurentiu Horodnic

Dana Pop

Dana Pop

Somelier

Silvia Palasca

Silvia Palasca

Antreprenor

Bogdan Caracaleanu

Bogdan Caracaleanu

Adelina Boboc

Adelina Boboc

Jurnalist

Stefan Chiritescu

Stefan Chiritescu

Wine communicator

Vasile Ghimpu

Vasile Ghimpu

Somelier

Liviu Grigorica

Liviu Grigorica

Cramele Partenere

Producători pasionați de vie și de vin, pe care îi cunoaștem și îi recomandăm